Hitelsakkmatt

TÖKÉLETES A KÚRIA DÖNTÉSE! FIGYELEM, GONDOLAT ÖSSZEZAVARÓ IS LEHET! EZÉRT TEGYÜK TISZTÁBA

Képkivágás - KúriaTEGYÜK TISZTÁBA AZ EGÉSZ TÉMÁT!

Mert mindenkinek más gondolatai ébredtek, ébrednek most a devizahitelekkel, rendezéssel, és úgy az egész devizás témával kapcsolatban.

AKKOR LÁSSUNK TEHÁT TISZTÁN! MI AZOKNAK A SZAKEMBEREKNEK A VÉLEMÉNYE, AKIK AZ ADÓSOK OLDALÁN KÜZDENEK, A SAJÁT ÉRDEKÜNKBEN AZ Ő VÉLEMÉNYÜKET VEGYÜK REÁLISAN ELFOGADHATÓNAK! 

Tökéletes – ez a véleménye a Kúria hétfői, devizahitelekkel kapcsolatos jogegységi döntéséről Léhmann Györgynek

http://www.sonline.hu/ somogy megyei napilapból:

Újság:”– Nincs szükség újabb perek indítására, a bankok egyezséget fognak ajánlani az ügyfeleknek, illetve a parlament törvényt hoz – mondja a folytatásról a Kúria Polgári Kollégiumának vezetője. Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője is amondó: a többi már nem az ügyvédek dolga, hanem az Országgyűlésé.”

 

 L.GY.: “Továbbra is „terelnek” bennünket – felelte. – Csak nekem ezerkétszáz perem van folyamatban, 

Persze, hogy nem szorgalmazzák a pereskedést. Aki meg még mindig Rogán Antalnak és társainak hisz, azt sajnálom… Az én ügyfeleim esetében szóba se jöhet, hogy a bank telefonál és egyezkedik. Ezek után?

Nekem is lesz ugyanis egyezségi ajánlatom az elszámolásról, nyilván a banknak is, egyezkedjünk, de immár a kúriai döntés birtokában, miszerint a bankok eddig törvénytelenül jártak el, hiszen olyan szerződéseket kötöttek, melyek nem átláthatóak.”

Ez az összefoglaló cikk engem is igazol, az elmúlt egy-két cikkem tartalmát illetően, aminek nagyon örülök.

Ugyanis saját bőrömön is átérzem a helyzetet. 🙂  Leírtam, hogy a Kúria döntése most nagyon megtámogatta a pereskedni hajlandóakat! Itt a remek alkalom, időzítés, a bankok már vesztes félként kullognak a bizonyos másik térfélen! HAJRÁ!

HA TE IS ELSZÁNTAD MAGAD: KÉRDD KORREKT SEGÍTSÉGÜNKET, TÁMOGATÁSUNKAT ITT:

hitelmentes.ajanlat@gmail.com, vagy ITT: https://www.facebook.com/talprahitelesek.hitelmentes vagy ITT: https://www.facebook.com/groups/mosolygohitelesek.hitelmentes/

ZÁRT CSOPORTUNKBAN TÁRT KAROKKAL VÁRUNK! Akkor is, ha neked nincs deviza hiteled, de érdekel a téma, vagy másokon szeretnél segíteni, információkhoz jutni!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!